fbpx

Ekologiška žaliųjų žirnelių, pastarnoko, cukinijos, veršienos tyrelė, 2x200g. (nuo 6 mėn.)

5.69

Liko 28

Jei šiame recepte yra žvaigždė, tai – veršiena iš Naujosios Akvitanijos. Ji puikiai atlieka savo vaidmenį ir dera su žirneliais, pastarnokais iš Centro-Luaros Slėnio bei cukinijomis iš Prancūzijos. Toks derinys kūdikiui yra beveik kaip nuotykių filmas!

Be pieno, be glitimo. be pridėtinės druskos.

Naudojimas: Prieš patiekdami pašildykite – nedėkite druskos.

Laikymo sąlygos: Kol pakuotė neatidaryta, gaminį galima laikyti kambario temperatūroje. Sandariai uždarius, šaldytuve galima laikyti 48 valandas.

Sudedamosios dalys: Žirneliai iš Prancūzijos* 23 %, pastarnokai iš Centro-Luaros Slėnio* 22 %, bulvės iš Centro-Luaros Slėnio* 16 %, vanduo virimui, cukinijos iš Prancūzijos* 15 %, laisvai auginama veršiena iš Naujosios Akvitanijos* 8 %, augaliniai aliejai* (rapsų*, saulėgrąžų*).
* iš ekologiškų ūkių.

100 g maistinė vertė: Energinė vertė 228 Kj / 54 Kcal; riebalai 1,2 g, iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0,2 g; angliavandeniai 6,0 g, iš jų cukrus 1,7 g; pluoštas 2,6 g; baltymai 3,6 g; druska 0,02 g; natris 8 mg.

Geriausia iki: žr. pakuotę.
Gamintojas: Vitagermine SAS. Ženklinime nurodyta FR-BIO-01. Kilmės šalis Prancūzija.
Platintojas: MB “Sveiki skanėstai”.
Kontrolę ekologiškiems produktams vykdo VĮ Ekoagros, kodas LT-EKO-001.

Jums trūksta 39.00, kad gautumėte nemokamą pristatymą!
13 Žmonių peržiūri šį produktą!
Dalintis:
Savybės

Be glitimo, Be laktozės, Ekologiški produktai

Skonis

Mėsa/žuvis

Jums taip pat gali patikti…

Krepšelis
Prisijungti

Neturite paskyros?

Susikurti paskyrą
Kategorijos
Sekite mus:

Ekologiška žaliųjų žirnelių, pastarnoko, cukinijos, veršienos tyrelė, 2x200g. (nuo 6 mėn.)

5.69

Liko 28

Šioje svetainėje mes naudojame slapukus (angliškai: „Cookies“). Jie mums padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius. Taip mes galime tobulinti mūsų svetainę, kad ji būtų Jums patogesnė.
Sutinku Daugiau informacijos
This site is registered on wpml.org as a development site.