fbpx

Skrudinti migdolai jogurtiniame baltajame šokolade su liofilizuotų braškių milteliais, 240g

9.89

Liko 8

Įsimylėk iš pirmo žvilgsnio, o tada pernešk meilę per skrandį į širdį – pirmiausia ant liežuvio ištirps gaivios vaisių žiedadulkės nuo šalčiu džiovintų braškių, suminkštėjusios baltuoju šokoladu ir gilėjančiais jogurto tonais. Skrudinti migdolai laukia po šokolado pakylos su jogurtu ir braškėmis sluoksniu. Kiekviena krizė įtikins jus, kad tai nebus tik momentinė pažintis. Kaip visada, be palmių aliejaus.

 

Sudedamosios dalys: skrudinti migdolai jogurtiniame baltajame šokolade su liofilizuotų braškių milteliais  (jogurtinis baltasis šokoladas 71% (cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, jogurto milteliai 2,5% (pienas, jogurto kultūra)), rūgštingumo reguliatorius: citrinų rūgštis; emulsiklis: lecitinai; vanilės ekstraktas, natūralus jogurto aromatas), skrudinti migdolai 24%, šalčiu džiovintų braškių milteliai 5%).

 

100 g maistinė vertė: 551 kcal / 2294,0 kJ: Riebalai 36 g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g; Angliavandeniai 46 g iš kurių cukrų 45 g; Skaidulinės medžiagos 3,8 g; Baltymai 8,8 g; Druska 0,31 g.

Informacija apie alergenus: Gali būti riešutų, įskaitant žemės riešutus, sojų pupeles, sezamą ir glitimą, pėdsakų. Gali būti sėklų dalelių.

Geriausia iki: žr. pakuotę.
Gamintojas: Mixit Pl. Sp.

Jums trūksta 39.00, kad gautumėte nemokamą pristatymą!
18 Žmonių peržiūri šį produktą!
Prekės kodas: MX-013 Kategorijos: ,
Dalintis:
Skonis

Braškė, Migdolai, Šokoladas

Gamintojai

Mixit

Jums taip pat gali patikti…

Krepšelis
Prisijungti

Neturite paskyros?

Susikurti paskyrą
Kategorijos
Sekite mus:

Skrudinti migdolai jogurtiniame baltajame šokolade su liofilizuotų braškių milteliais, 240g

9.89

Liko 8

Šioje svetainėje mes naudojame slapukus (angliškai: „Cookies“). Jie mums padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius. Taip mes galime tobulinti mūsų svetainę, kad ji būtų Jums patogesnė.
Sutinku Daugiau informacijos
This site is registered on wpml.org as a development site.